Bestseller 2021: Set de 5 Noutăți, 60% reducere, Preț 118 lei, Livrarea gratuită

aprilie 21, 2021


În Pachetul Promoțional Bestseller 2021 veți găsiți următoarele cărți:

1) „Bună dimineața, noapte!” de Lily Brooks-Dalton

2) „ Straniera” de Claudia Partole

3 ) „Anne de la Green Gables” de L.M. Montgomery

4) „Tu ai un fel de paradis al tău” de Nichita Stănescu

5) „Iubita mea soție” de Samantha Downing

Bună Dimineața, Noapte! – Lily Brooks-Dalton

CARTEA ANULUI POTRIVIT CHICAGO REVIEW

Într-o lume transformată de un dezastru necunoscut, doi străini trebuie să lupte din greu cu dragostea, regretele și supraviețuirea.

Augustine, un astronom cu o carieră strălucită, refuză să-și evacueze îndepărtatul post de cercetare de la Cercul Polar atunci când primește vești despre o catastrofă mondială.

Între timp, specialistul în misiuni Sullivan se află într-un zbor lung de întoarcere de pe Jupiter. Când ea și colegii săi astronauți descoperă că Centrul de Control al Misiunii a întrerupt transmisia și că sunt nevoiți să-și găsească drumul spre casă fără niciun ajutor, Sully se întreabă dacă va mai reveni vreodată la fiica ei și la viața pe care o lăsat-o în urmă.

Pe măsură ce Augustine și Sully se confruntă fiecare cu un viitor incert, poveștile lor se împletesc treptat ducând la o concluzie profundă și neașteptată.

Ce rezistă la sfârșitul lumii?
Cum dăm sens vieților noastre?

O meditație profundă asupra puterii iubirii
și a curajului sufletului uman.

„Un roman post-apocaliptic, scris frumos, care explorează memoria, pierderea și identitatea.”

— Washington Post

„Bună dimineața, noapte! este un roman de debut remarcabil și genial. Lily Brooks-Dalton este un cronicar neobișnuit al spațiilor dezolante, indiferent dacă este vorba de întinderea rece a universului sau de cele mai adânci colțuri ale inimii omenești.”

— COLSON WHITEHEAD, câștigător al premiului National Book Award

„Un roman cu adevărat original, din altă lume și profund uman. Această frumoasă poveste ne amintește de dorința noastră puternică de conexiune – cu cei pe care îi iubim, cu străinii, cu noi înșine. Am ajuns să înțelegem că, de-a lungul timpului și distanței, în fața izolării și a golului, tandrețea și comunicarea sunt cele care ne țin legați unul de celălalt.”

—KEITH SCRIBNER, autorul cărții „The Oregon Experiment”

Cartea preferată a lui Colson Whitehead, laureat al Premiului Pulitzer 

LILY BROOKS-DALTON

s-a născut în Vermont, Statele Unite ale Americii. A devenit finalistă a concursului Oregon Book Award.

Romanul „Bună Dimineață, Noapte” este ecranizat de NETFLIX în regia lui George Clooney. 

Filmul se numește „The Midnight Sky”, iar în distribuție alături de George Clooney mai sunt Felicity Jones, Kyle Chandler și David Oyelowo.

Straniera – Claudia Partole

Un roman-oglindă, o reflectare a unor trăiri zbuciumate, cu pribegii într-o lume debusolată. Un îndemn pentru fiecare de a se căuta și a se regăsi în sine.

Cartea descrie filmul vieții unei basarabence care a fost alungată în lume de sărăcie, ca apoi să fie „fugărită” acasă de pandemie. Revine urmărită de un inamic invizibil, care-i înfricoșează pe toți.

Dorul… Este scutul care o apără.

„Cineva, citindu-mi cartea, posibil, va gândi: autoarea a vrut să cuprindă necuprinsul și… l-a îmbrățișat cu sufletul!” — Claudia Partole

„O carte despre răbdare și tăcere, despre rețelele de socializare ca un modern zid al plângerii, despre părinți și copii, eternii antagoniști.”

— Maria Pilchin, poetă, critic literar

Claudia Partole

Născută în satul Cotova, Drochia. Absolventă a Universității de Stat, Facultatea de Filologie (jurnalistică). Membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și a Uniunii Scriitorilor din România.

Laureată a Premiului Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret (BNC „Ion Creangă”); „Vasile Vasilache” (Biblioteca Națională); Premiul Uniunii Scriitorilor, Ministerului Culturii din Republica Moldova; Premiul „Otilia Cazimir” (Iași, România), „Ion Creangă” (Institutul Cultural Român la Chișinău); Medalia „Eminescu”.

Anne de la Green Gables – Lucy Maud Montgomery

Scris pentru toate vârstele, „Anne de la Green Gables” este un roman clasic, devenit bestseller de la prima apariție. Cartea a intrat în Top 25 cele mai bine vândute cărți ale tuturor timpurilor.

Anne Shirley, o orfană de unsprezece ani, vine la Green Gables, într-un colț verde al Insulei Prințului Edward, doar pentru a descoperi că familia Cuthbert – bătrânul Matthew și sora lui severă, Marilla – vor să adopte un băiat, nu o fată.

Dar înainte de a o putea trimite înapoi, Anne – care pur și simplu are nevoie de mai mult spațiu pentru imaginația ei vivace și de o casă adevărată – reușește să-i cucerească în totalitate.

O poveste încântătoare, care explorează vulnerabilitatea, așteptările și visurile unui copil care crește, Anne din Green Gables este, de asemenea, un portret minunat al unor vremuri, al unei familii și, mai ales, al iubirii.

RECENZII

„O carte fascinantă!”

— LOS ANGELES REVIEW

„Anne reprezintă tot ceea ce ne dorim să fim,
cineva care se bucură cu adevărat de tot ce ne înconjoară.”

— THE GUARDIAN

„Anne este cel mai drag și mai încântător copil.”

— MARK TWAIN

LUCY MAUD MONTGOMERY

A fost o scriitoare canadiană care și-a început cariera scriind pentru un ziar din Halifax, Canada. Revenită în Insula Prințului Edward, unde s-a născut, L.M. Montgomery a continuat să scrie.

Romanul „Anne de la Green Gables” a devenit rapid un mare succes, aducându-i autoarei recunoașterea internațională. Cartea a fost tradusă în 36 de limbi și a intrat în Top 25 cele mai bine vândute cărți ale tuturor timpurilor.

Tu ai un fel de paradis al tău – Nichita Stănescu

Premiul Internaţional Johann Gottfried von Herder

„Un preot coborât din Tibet pentru a oficia în Europa de Est: Nichita Stănescu.”

— Adrian Păunescu

„În generația noastră nimeni nu l-a egalat.”

— Fănuș Neagu


„A fost un om și un poet total, setos de absolut.”

— Grigore Vieru

„Un mare poet care cu închipuirile, jocurile, teoriile, stările şi abilităţile lui a schimbat faţa poeziei româneşti.”

— Eugen Simion

„Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbește.”

— Nichita Stănescu

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Literarură

„Nichita Stănescu este cel mai important poet român de după Al Doilea Război Mondial.”

— Nicolae Manolescu

„De la Nichita Stănescu învățăm că poezia poate fi busolă și instrument de cunoaștere, ritual și mister, explorare a sinelui și bucurie de a trăi. ” 

— Matei Vișniec

Iubita mea soție – Samantha Downing

Un Thriller Psihologic de Excepție! În curând un film cu Nicole Kidman.

Povestea noastră de iubire este simplă. Am cunoscut o femeie splendidă. Ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Am avut copii. Ne-am mutat la periferia orașului.

Ne-am împărtășit cele mai arzătoare dorințe și cele mai întunecate secrete unul celuilalt. Apoi ne-am plictisit.

Păream genul de cuplu normal. Suntem vecinii voștri, părinții prietenului fiului dumneavostră, cunoștințele cu care tot stabiliți, de ceva timp, să vă întâlniți la cină.

Fiecare dintre noi are propriile lui secrete care ne mențin căsnicia pe linia de plutire.

Al nostru se întâmplă să fie tocmai faptul de a scăpa nepedepsiți…

Nota Editurii: Ne cerem scuze pentru greșelile din textul cărții. Am colaborat cu un redactor începător și ne pare foarte rău pentru că nu am verificat atent lucrarea și au fost admise mai multe greșeli. Vă asigurăm că la următoarele cărți vom depune maxim efort pentru a nu se repeta situația.

RECENZII

„Narațiunea la persoana întâi, timpul prezent, toate acestea le creează cititorilor un sentiment inconfortabil de complicitate.”

— Publisher’s Weekly

„Cartea Samantei Downing ar trebui să vină la pachet cu următoarea atenționare: Acest thriller poate provoca dependență de lectură!”

— Shelf Awareness

„Loialitate și trădare, iubire și aversiune. Proza este proaspătă și ușor de citit, nu la fel de ușor de pus deoparte.”

— Star Tribune

SAMANTHA DOWNING

Este o scriitoare din Statele Unite. Romanul ei de debut „My loving wife” a devenit Bestseller Internațional și a fost tradus în peste 15 limbi. Autoarea a fost nominalizată la Premiile Edgar, ITW și CWA Awards.

Samantha Downing a încheiat un parteneriat cu Amazon Studios și Nicole Kidman pentru ecranizarea romanului „My loving wife”, apărut în limba română la Editura Bestseller cu titlul „Iubita mea soție”.

Lasă un răspuns