Cratiță Rotundă Fivestar Legend 28cm + Feliator Spring Slicer Delimano

aprilie 19, 2021

Cratița rotundă Delimano FiveStar Legend (28 cm) este un vas de gătit cu adevărat versatil, fiind la fel de utilă în cuptor ca și pe aragaz.

Feliatorul Delimano Brava Spring Slicer eficientizează timpul, efortul și priceperea atunci când tai fructe și legume. Devine rapid, simplu și sigur să pregătești toate ingredientele de care ai nevoie pentru mese sănătoase și delicioase.

Cratița Rotundă Delimano FiveStar Legend face parte din gama noastră exclusivă de vase de gătit de cea mai înaltă calitate, oferind o durabilitate extremă datorită procesului de protecție unic, alături de un design deosebit. Cele două mânere facilitează utilizarea, iar vasul poate fi folosit atât în cuptăr, pentru rumenit și copt, cât și pe plitele electrice, pe gaz sau pe inducție, pentru a găti cele mai gustoase preparate și sosuri.

Setul Brava Spring slicer set include:
 1. Bază pliabilă cu sistem de lame triple, adaptiv, sistem de siguranță blocant
 2. Vas de colectare
 3. Accesoriu de împins
 4. Gură de alimentare XXL
 5. Perie de curățare

Gama legendară de vase de gătit, pentru generații de acum înainte

Cratița Rotundă Delimano FiveStar Legend face parte din gama exclusivă, de vase degătit de cea mai înaltp calitate, oferind o durabilitate extremă datorită procesului de producție unic, alături de designul deosebit.

Cratița Rotundă prezintă:

 • O inimă de oțel, cu o conductibilitate extrem de mare a căldurii, ceea ce înseamnă că gătești mai rapid, cu mai puțin consum de energie
 • Două straturi de smalț, protejează cratița cu un înveliș rezistent la chimicale
 • Trei straturi de Quantanium ce oferă cratiței proprietățile unice anti-aderente și rezistente la zgârieturi, pentru mult timp

Mai puțină grăsime, mai multă savoare

Cu învelișul anti-aderent Quantanium poți găti cu mai puțin ulei sau deloc, rezultând astfel mese mai sănătoase și mai gustoase pentru tine și familia ta. Păstrează toate aromele și sucurile din mâncărurile preferate. O poți curăța în câteva secunde fără efort.

De ce să alegi Delimano FiveStar Legend?

 • Cea mai bună performanță de anti-aderență & curățare ușoară
 • Extrem de rezistente la zgârieturi
 • Cea mai bună combinație de materiale
 • Cea mai mare performanță de gătit
 • Cel mai înalt control al calității pentru componente
 • Cele mai bune soluții eco-friendly
 • Cele mai bune vase prelucrate manual
 • Fabricate în sinergie cu natura
 • O legendă născută din oțel & piatră
 • Cel mai bun control al calității al produsului final

Construcția Gamei Delimano FiveStar Legend

 1. Două straturi din email pe oțel
 2. Stratul de bază din email pe oțel
 3. Oțel de înaltă calitate
 4. Primul strat interior din email pe oțel
 5. Al doilea strat interior din email pe oțel
 6. Primul strat de înveliș anti-aderent Quantanium®
 7. Al doilea strat de înveliș anti-aderent Quantanium® cu componente de piatră, argint, titaniu și diamant
 8. Al treilea strat de înveliș anti-aderent Quantanium® cu efecte de strălucire


5 elemente pentru rezultate de 5 stele

Gama FiveStar prezintă noul și revoluționarul înveliș anti-aderent: cele 8 straturi cu înveliș Quantanium sunt consolidate cu 5 din cele mai puternice elemente ale Pământului. Particule de diamant, titaniu, piatră și argint sunt combinate într-o bază de apă ecologică, rezultând astfel un înveliș cu adevărat indestructibil și extrem de durabil.

Datorită proprietăților naturale ale acestor elemente, gama noastră reprezintă:

 • Anti-aderență
 • Durabilitate
 • Rezistență la zgârieturi
 • Conductivitate a căldurii
 • Gătit mai rapid și mai sănătos

Gama, astfel, merită cele 5 stele pentru calitate – datorită învelișului său, este de până la de 35.5 ori mai durabilă și de 2 ori mai rezistentă la zgârieturi în comparație cu învelișurile din comerț. În plus, combinația elementelor din acest super-înveliș face ca vasele Delimano FiveStar Legend să fie extrem de anti-aderente – cu până la de 10 ori mai durabil decât învelișurile folosite în comerț. Acest lucru este extrem de important, deoarece într-o lume atât de rapidă ca astăzi, fiecare minut contează și nimeni nu are timp să petreacă ore întregi curățând vase, când se pot curăța de fapt în câteva secunde.

Siguranță pentru curățare în mașina de spălat

Vasele Delimano FiveStar Legend practic se curăță singure. Imaginează-ți cât timp vei economisi cu liniștea pe care o vei resimți știind că tot ce ai de făcut va fi o clătire rapidă sau doar să le pui în mașina de spălat vase.

În plus, nu te vei îngrijora de suprafața exterioară a oalelor sau tigăilor – email-ul acestora, sticla acestora, vor rămâne tot timpul așa indiferent de frecvența spălării, arderilor sau zgârieturilor

Descoperă noua noastră gamă Delimano FiveStar legend

Ce face ca o mâncare să fie perfectă? Da, ingredientele, abilitățile bucătarului și rețeta potrivită… dar vasul în care gătești face toată diferența. Îți asumi riscul. Delimano FiveStar Legend prezintă calități de 5-stele pentru a transforma fiecare masă într-o experiență de restaurant de 5-stele.

Lasă un răspuns