Gratar Gradina placat cu piatra poligonala Rhodos

martie 31, 2021

Un gratar poate participa deseori la succesul unei petreceri in aer liber. Prietenii se aduna in jurul lui, te ajuta la pregatirea mesei sau pur si simplu iti tin companie. Gratarul Gradina Standard Mediu ar fi perfect pentru asemenea situatii, unde gustul pentru petrecere se alatura in mod fericit cu gustul pentru petrecere. Placat cu piatra poligonala si construit din caramida ignifuga, acest cuptor este complet utilat, incadrandu-se excelent in ambianta oricarei gradini. Rezistent, estetic si functional!

Nimic nu se compara cu gatitul in aer liber la foc de lemne. Temperatura constanta si grilajul care ajuta la caramelizarea alimentelor, amplifica aromele naturale ale mancarii. Conceput pentru a rezista la focul cu lemne Gratarul Mediu Standard Placat cu Piatra Poligonala este alcatuit dintr-o cupola din caramida ignifuga si o camera din panouri de beton armat si caramida lipite cu adeziv termorezistent. Acoperit la exterior cu piatra naturala nefasonata de culoare gri (kavala) si galben-auriu (rhodos) gratarul are dimensiuni practice – 210 x 120 x 80 cm.


Instructiuni de montare: Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei alege un adeziv termorezistent. Pentru o buna adeziune, asigura-te ca piesele sunt bine udate dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta, care cantareste aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.

Instructiuni de utilizare: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.Specificatii

Greutate U.M:800
Alte detalii
Observatii specifice/beneficiiBonus – Grila metalica este inlcusa
Detalii
MaterialArdezie
Cod ProdusGCG-1016
UtilizareExterior – orizontal
DestinatieAmenajare Gradina
CuloareGri
Grosime:1.7 cm
Dimensiune:120 x 70 cm
Inaltime210 cm
Gradul de variatie al culoriiMic
Selectie produsPersonalizat
Detalii achizitie produs
AmbalarePalet
Unit. MasuraBuc
Tip Calcul ProdusBUC
Greutate
Greutate MP800
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):750 Kg
Greutate unitate ambalare (kg):750 Kg
Greutate placa/bucata (kg):800
Intretinere si curatare
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Impermeabilizant de intensificare a culoriiLTP Colour Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montajLTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelorLTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Grimex
Produs de curatare peteLTP Grimex
Montaj
Adeziv RecomandatWeber Set Super Flex Max²
Chit recomandatPentru chituire se poate folosi acelasi adeziv cu care a fost montat
Consum adeziv1 sac

Lasă un răspuns