Stație Multifuncțională de curățare cu Aburi Rovus

martie 11, 2021

Cu Stația Multifuncțională Rovus aduci curățarea profesională, în casa ta. Cureți diferite suprafețe și țesături folosind aburi la temperaturi înalte, îndepărtând rapid murdăria, distrugând microorganismele și bacteriile, fără a folosi substanțe chimice periculoase. Cu 3 accesorii pentru utilizare și rezervor de apă cu capacitate mare, pentru utilizare neîntreruptă de până la 55 de minute.

Curățare în profunzime rapidă și eficientă

Utilizarea aburilor la temperaturi ridicate reprezintă cea mai bună metodă de curățare a suprafețelor și țesăturilor, fără a fi nevoie să folosești substanțe chimice periculoase și fără să freci. Cu acest sistem 3 în 1 versatil și ușor de folosit, te poți bucura acum de beneficiile curățării profesioniste cu aburi oricând la tine acasă.

  • Un mop cu aburi eficient, cu o perie turbo 3 în 1 inteligentă care permite curățarea și igienizarea în mod regulat a podelelor și covoarelor, precum și eliminarea petelor rezistente fără a fi nevoie să freci.
  • Un pistol portabil cu accesorii pentru acțiunea mai precisă asupra zonelor care necesită atenție sporită. Folosește-l pentru a curăța locurile greu accesibile. Ideal de utilizat pe gresie, grătare, plite, pentru a îndepărta petele de pe haine și țesături și pentru a curăța chiar și ferestrele. Pistolul este prevăzut cu un blocaj de siguranță, pentru a împiedica utilizarea de către copii.
  • Un fier de călcat puternic cu aburi care elimină rapid, ușor și în siguranță cutele și igienizează haine și alte țesături.

Aburul dizolvă murdăria, grăsimea și depunerile

Sistemul multifuncțional cu aburi Rovus produce aburi la temperatură ridicată folosind apa de la robinet pentru a dizolva murdăria, grăsimea și depunerile care nu pot fi îndepărtate prin alte metode de curățare. Folosește-l pentru a împrospăta sigur și rapid toate suprafețele tapițate și țesăturile.

Acest sistem cu aburi complet portabil are un rezervor de apă mare, a cărui capacitate asigură până la 55 de minute de utilizare, astfel ca tu să poți duce la îndeplinire chiar și cele mai solicitate sarcini de curățare.

  • Băi, scurgeri, toalete și gresie curate
  • Îndepărtează depunerile de grăsime din bucătărie
  • Împrospătează covoarele și draperiile din living
  • Curăță într-o clipită petele de ulei din bucătărie sau din zona de grătar

Oricând ai nevoie să faci curățenie, sistemul cu aburi te poate ajuta.

Igienizează-ți casa și elimină mirosurile neplăcute și microbii

Proprietarii de animale de companie și părinții cu copii mic pot sta liniștiți, știind că podelele, covoarele, mobilierul și multe altele sunt foarte curate. Aburul le igienizează pe toate și elimină mirosurile neplăcute, bacteriile și alte microorganisme, folosind doar apa de la robinet, fără alte substanțe chimice.

Trei accesorii pentru utilizări multiple

Sistemul cu aburi 3 în 1 este livrat cu trei accesorii versatile care te ajută în toate sarcinile de curățare a casei, plus o tijă telescopică pentru a putea ajunge peste tot.

Putere și control, pentru a duce treaba la sfârșit

Cu o putere de 1400 W și control complet al aburilor, sistemul cu aburi dispune de puterea și funcțiile de care ai nevoie pentru a duce curățarea în profunzime în toate părțile casei tale, creând un mediu sigur și mai plăcut pentru toată familia.

Lasă un răspuns