Aspirator robot cu mop 3 in 1 Robotic Vac&Mop Rovus

martie 11, 2021

Întoarce-te la o casă curată cu Aspiratorul 3în1 Robotic Vac&Mop. Mătură, aspiră și sterge. Tehnologia de mapare acoperă toată casa și suprafețele. Complet programabil cu 7 funcții de curățare. Bateria puternică asigură reîncărcarea inteligentă și aduce aspiratorul la baza de încărcare când bateria este aproape goală. Curățenia se reia imediat ce bateria este reîncărcată.

Funcții 3 în 1 pentru podele curate fără efort

Lăsați Robotic Vac & Mop să măture, să aspire și să șteargă casa în timp ce ești plecat la serviciu sau te relaxezi. Tehnologiile avasate de cartografiere, detectare și reîncărcare fac din acest robot o modalitate rapidă, eficientă și fără efort de a vă păstra toate pardoselile curate.

Robotul oferă curățare în trei etape pentru utilizare pe mai multe suprafețe. Cu o singură trecere, poate:

  • Îndepărta murdăria, praful și resturile
  • Aspira toate podelele cu până la 1200 putere de aspirare
  • Sterge cu apă pentru a elimina petele încăpățânate

Funcționează pe toate suprafețele casei, de la covoare groase până la gresie.

De la gresie la covoare, cu ușurință

Roțile mari ale robotului îl lasă să urce peste covoare și tocurile ușilor de până la 1,5 cm înălțime. Senzorii pot spune când robotul este pe o suprafață nouă și poate modifica funcția, dacă este nevoie. Când este detectat un covor, aspirația este crescută automat pentru covoarele mai groase, care prind mai multă praf, murdărie și păr.

Senzorii inteligenți opresc robotul să cadă pe scări, în timp ce senzorii de protecție îl ajută să evite obstacole.

Complet programabil pentru casa și programul tău

Un calendar ușor de programat înseamnă că poți oferi robotului diferite instrucțiuni în fiecare zi în timp ce 7 moduri diferite de curățare – auto, muchie, giroscop, aleatoriu, zonă, intensiv și scrub – oferă personalizare completă pentru a se potrivi nevoilor casei și stilului tău de viață. Telecomanda din set adaugă confort.

Încărcare automată și reluare

Bateria puternică face ca robotul să revină automat la stația de încărcare atunci când bateria este slabă. Când este complet reîncărcat, acesta va reporni acțiunea de măturat, aspirat și șters exact acolo de unde a plecat, muncind din greu pentru a vă oferi o casă mai curată. Timpul de lucru diferă în funcție de puterea de aspirare, dar și de zona care se dorește a fi curățată. 


Filtrare dublă, eficientă pentru un aer mai curat

Robotul utilizează un dublu filtru și un filtru HEPA, care lucrează împreună pentru a vă păstra podelele și aerul fără praf, acarieni și microparticule care provoacă iritații și alergii, ajutându-vă pe tine și familia ta să respirați mai ușor.

Rezervorul 2-in-1 servește atât ca rezervor de apă de 220 ml, cât și de cutie de praf de 230 ml, cu un sistem ușor de îndepărtat, ușor de curățat.

Lasă un răspuns