Aspirator Nano Wet&Dry Vac Rovus, fără sac

martie 11, 2021

Noul Aspirator Rovus Nano Wet&Dry Vac oferă o funcționalitate 3în1, cu un design îmbunătățit și capacitatea de a filtra particule de dimensiuni nano, pentru mai multă putere de curățare. Se folosește pentru aspirare uscată, umedă și suflare. Tehnologia ciclonică creează o mini-tornadă, cu funcționare fără sac, pentru mai puțină mizerie și mai puține deșeuri. Are două atașamente, un mâner telescopic și roți pentru o manevrare ușoară.

Putere de aspirare la pătrat, acum și mai eficientă

Aspiratorul Rovus Nano Wet&Dry Vac este versiunea îmbunătățită a aspiratorului Rovus Victor Vac, și păstrează aceeași funcționalitate excelentă 3în1, dar cu mai multă putere pentru a elimina tot praful din casa ta.

Filtrare sporită pentru o eficiență de curățare de 99.95%

Noul design este completat cu un filtru de înaltă calitate HEPA H13, cu o eficiență de curățare de 99.95%, care îndepărtează chiar și cele mai mici nanoparticule. Filtrul are un tratament antibacterian, care omoară bacteriile și evită răspândirea mirosurilor neplăcute

Putere de curățare 3în1

Acest aspirator versatil și ușor este un adaos excelent la rutina ta de curățenie, iar flexibilitatea și puterea sa aduc curățenia și igiena la un nou nivel în casa ta; este potrivit pentru toate suprafețele dure. Filtrul H13, cu tratament antibacterian, reține chiar și cele mai mici nanoparticule. În cameră se eliberează aer extrem de curat, care te ajută să respiri mai ușor.

  • Se folosește ca un aspirator obișnuit cu 34,500 RPM și putere de aspirare de 16 Kpa pentru a elimina rapid murdăria, praful și reziduurile. Economisești timp la curățenie, pentru că poți curăța eficient din mai puține mișcări.
  • Rovus Nano UV VacCurăță toate lichideleAspiră lichidele, făcând față ușor și rapid mizeriilor și scurgerilor din bucătărie sau din alte zone ale casei.
  • Rovus Nano UV VacFuncție de suflare Poți comuta motorul de la funcția de aspirare la cea de suflare și îl poți folosi pentru a îndepărta ușor frunzele sau alte depuneri de pe terasă sau verandă. Îl poți folosi chiar și pentru a usca animalele de companie după baie!

Design stilat, fără sac

Inima acestui sistem este tehnologia ciclonică fără sac, care creează o mini-tornadă pentru a aspira până la 6 l de murdărie uscată sau 3,5 l de murdărie umedă la o singură folosire. Economisești bani și eforturi pentru că nu este nevoie să mai cumperi saci pentru praf. Compartimentul transparent pentru praf îți permite să vezi ce ai aspirat, oferindu-ți mai mult control asupra procesului.


Conceput pentru a fi folosit cu ușurință

Un indicator inteligent te anunță când compartimentul de praf este plin sau când filtrul este înfundat. Mânerul telescopic face ca unitatea să fie ușor de folosit, indiferent de înălțimea ta. Cu ajutorul celor 4 roți mici poți muta aspiratorul rapid, oriunde ai nevoie. Peria rotundă și duza pentru colțuri îți oferă mai multe opțiuni de curățare.

Lasă un răspuns