Aparat pentru clătite – Prepară clătite delicioase, subțiri ca de hârtie, fără tigaie sau ulei. Pret 119 lei

martie 3, 2021

Iubești clătitele, dar numai gândul la o porție te face să te simți vinovat sau cu “un kilogram” mai greu? Dorești un stil de viață sănătos pentru tine și familia ta, dar cu toții iubiți clătitele?

Cine nu iubește o clătită bună? Acel disc auriu savuros, gătit dintr-un aluat delicios – nu există multe moduri de a începe mai bine ziua.

Surprinde-i pe cei dragi cu clătite perfecte pentru micul dejun, prânz sau cină. Pur și simplu pregătești aluatul și încălzești aparatul Delimano Joy.
Prepară și gătește clătite perfecte, subțiri și rotunde în câteva minute. Umple cu fructe și iaurt pentru un mic dejun special, cu brânză și șuncă pentru o gustare la prânz sau creați clătite personalizate pentru oaspeții la cină, cu o gamă de toppinguri dulci și sărate – un deliciuu pentru toată lumea!

Aparat pentru clătite – Suficient de puternic pentru a găti o clătită în 20 de secunde

Aparatul de clătite Delimano Joy este un aparat la îndemână pentru a face mai ușor clătitele. Este dotat cu un strat anti-aderent rezistent și cu farfurie – tot ce trebuie să faci este să scufunzi zona încălzită în aluat, să aștepți 20 secunde și apoi să savurezi clătite perfecte.

Perfect pentru:

 • clătite subțiri
 • tortilla
 • blintzes – clătite evreiești
 • ruladă de clătite
 • cannelloni
 • pachețele de primăvară din clătite
 • omletă


Clătite în 3 pași simpli

Aparatul de clătite Delimano Joy face pregătitul de clătite mult mai simplu. Urmați acești pași simpli:


Compact, fără fir, și Puternic

Designul compact al dispozitivului și configurarea simplă într-un singur pas vă ajută să gătiți rapid și convenabil, cu mai puțină mizerie de curățat. Suprafața anti-aderentă de 20cm are dimensiunea perfectă pentru clătitele obișnuite încălzindu-se rapid, pentru prepararea rapidă.

Aparatul pentru cltite Delimano Joy este dotat cu putere de 800W , control automat al temperaturii și mâner anti-încălzire. Radiatorul de suprafață mare asigură o răcire rapidă și astfel prelungește durata de viață a mașinii, astfel încât să vă puteți bucura de produs mai mult timp. Design-ul fără fir conferă libertate de mișcare Aparatul de clătite vă ajută să monitorizați controlul asupra procesului – pur și simplu porniți-l de la buton, apoi indicatorul luminos te anunț că este pregătit pentru gătit.

Nu este nevoie de ulei – învelișul anti-aderent te ajută să prepari delicii dietetice

Baza anti-aderentă de ajută să gătești fără ulei astfel evitând calorii și degete murdare de ulei în timp ce mănânci.

Curățare foarte ușoară – uitați de tigăile uleioase și lipicioase

După ce ați mâncat umplerea, ștergeți pur și simplu farfuria de gătit antiaderentă cu o cârpă umedă pentru a o curăța fără probleme, în timp ce dimensiunea strălucitoare a mașinii înseamnă că poate fi depozitată într-un dulap mic sau sertar atunci când nu este utilizată.

Pachetul include:

 • 1x aparat de clătite fără fir
 • 1x bază electrică
 • 1x vas de plastic pentru aluat
 • 1 x manual de utilizare

Lasă un răspuns