Tocare de înaltă performanţă, igienă perfectă – Masina de tocat Philips Viva Collection HR2723/20, 1800 W, 2.3 Kg/min (Gri)

ianuarie 27, 2021

Masina de tocat Philips Viva Collection HR2723/20, 1800 W, 2.3 Kg/min (Gri)

Scurta descriere

Tocare de înaltă performanţă, igienă perfectăInsertClean pentru curăţare rapidă, fără efort

  • 2,3 kg/min.
  • Putere maximă 1800 W

​Capacitate de tocare de pana la 2,3 kg intr-un minutPutere nominala 500 W, putere maxima 1800 W pentru a toca rapid si usor.

3 discuri pentru tocat igienice, din otel inoxidabil (3 mm, 5 mm si 8 mm) Cele 3 discuri igienice pentru tocat din otel inoxidabil (3, 5 si 8 mm) se adapteaza stilului tau de tocat si felurilor de mancare preferate. De la cel mai subtire de 3 mm la cel gros de 8 mm.  

Cutit si surub cu corectare automata pentru asamblare intotdeauna corecta Cutitul poate fi asamblat corect numai pe surubul de alimentare.

Recipient suplimentar cu 3 cilindri pentru legume Taierea legumelor nu a fost niciodata mai usoara cu cei 3 cilindri pentru legume inclusi. Cu cei 2 cilindri de taiere poti taia rapid, mai marunt sau mai mare. Cilindrul de feliere taie legumele imediat!

Accesorii pentru umplerea carnatilor 12 mm (subtire) si 22 mm (gros) Cele doua accesorii pentru umplerea carnatilor de dimensiuni diferite iti permit sa obtii diferite tipuri de rezultate. Utilizeaza accesoriul de 12 mm pentru rezultate ce ofera carnati mai subtiri sau pe cel de 22 mm pentru rezultate ce ofera carnati mai grosi.

Palnie inovatoare cu un design usor de curatat Designul inovator al palniei si bucsei permite acces mai mare la partea in care raman majoritatea reziduriilor in urma tocarii. Asigura o curatare superioara, rapida si igienica.

Accesoriu pentru curatare inovator, cu 2 laturi Accesoriul pentru curatare inovator, cu 2 laturi reduce cu 50% timpul de curatare. Dupa tocare, fixeaza pur si simplu ecranul de tocare pe dispozitivul de curatare si clateste sub jet de apa. Fara curatari anevoioase si orificiile infundate ale ecranului!

Putere 1800 W, putere nominala motor 500 W Capacitate de tocare fara efort de pana la 2,3 kg intr-un minut.   Aparat pentru Kebbe inclus

Cuplajul din metal durabil poate rezista la tocare de mare putere

Această maşină de tocat carne Philips de înaltă performanţă poate toca cantităţi mari de carne datorită motorul său puternic şi cuplajului metalic. După tocare, recipientul InsertClean şi dispozitivul de curăţare inovatoare asigură curăţare igienică superioară.

Lasă un răspuns