Periuta de dinti electrica, Oral-B PRO 750 Black Edition, 1 program, Negru

ianuarie 26, 2021

Spala-te pe dinti ca un medic stomatolog! Datorita celor 48.800 de miscari de oscilatie-rotatie-pulsatie per periaj, periuta de dinti electrica Oral-B PRO 750 indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita. Periuta are cronometru integrat in maner pentru a asigura timpul de periaj recomandat de medicii stomatologi.

Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuit.
Capatul de periaj 3D White ajuta la indepartarea petelor de suprafata cu ajutorul cupei de lustruire, dintii devenind mai albi din prima zi de folosire*. * prin eliminarea petelor de suprafata
Periuta electrica reincarcabila cu un mod:
✔ Curatare zilnica – curatare zilnica cu un timp de 2 minute pentru periaj.

Cronometrul din maner vibreaza la fiecare 30 de secunde pentru a te anunta cand este momentul sa treci la urmatorul cadran al gurii. De asemenea, periuta de dinti electrica te atentioneaza cand au trecut 2 minute de la inceputul periajului. Astfel, vei respecta cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.

Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 750 e compatibila cu toate capetele de periaj Oral-B.
Schimba capatul de periaj o data la fiecare 3 luni asa cum recomanda medicii dentisti.
Pachetul contine: x1 maner periuta de dinti cu incarcator, x1 capat de periaj, x1 trusa de voiaj de plastic neagra.

 
Cum se foloseste periuta de dinti electrica?
 
Se uda capatul de periaj si se aplica pasta de dinti. Periuta se introduce in gura si se porneste. Capatul de periaj se ghideaza incet de la dinte la dinte, mentinandu-l pentru cateva secunde la fiecare. Se periaza intai zonele exterioare, apoi cele interioare, iar la final suprafetele de masticatie, neuitand sa periezi si gingiile.
 
Cat de des trebuie sa schimb capul de periaj?
 
Medicii dentisti recomanda schimbarea periutei o data la 3 luni. Perii indicatori semnalizeaza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

Intrebare:Care este diferenta dintre tehnologia Oral-B 3D si o periuta manuala obisnuita?
Raspuns: Tehnologia Oral-B 3D este inspirata de instrumentelemedicale profesionale si ofera o curatare minutioasa si precisa a fiecaruidinte, indepartand cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat periuta dedinti manuala obisnuita.

Intrebare:Care este importanta senzorului de presiune vizibil?
Raspuns: Pentru o curatare adecvata este important sa periezi dintii delicat. Senzorul de presiune te avertizeaza atunci cand periajul este prea aspru – ceea ce poate afecta gingiile. Acest model nu are senzor de presiune vizibil. Insa asemanator modelelor cu senzor de presiune vizibil periuta va incetini automat miscarile de pulsatie, pentru ca tu sa te bucuri de un periaj adecvat in fiecare zi.

Intrebare:Care sunt modurile personalizate de periere si cum difera unul fata de altul?
Raspuns: Periutele Oral-B dispun de pana la sase moduri diferite deperiaj: Curatare Zilnica, Ingrijirea Gingiilor, Sensibil, Albire, Curatare Profunda, Curatarea Limbii.

  • Modul Curatare Zilnica este un mod performant pentru igiena orala zilnica cu un timp de 2 minute pentru periaj.
  • Modul Ingrijirea Gingiilor(nu este valabil la acest model) este conceput pentru stimularea si masarea eficienta a gingiilor.
  • Modul Sensibil(nu este valabil la acest model) opereaza la o viteza mai mica decat modul Curatare Zilnica pentru un periaj mai delicat,recomandat persoanelor cu dinti sensibili.
  • Modul Albire (nu este valabil la acest model) are viteze alternante pentru un efect de lustruire pe suprafata dintilor, mod demonstrat ca fiind eficace in reducerea petelor de suprafata.
  • Modul Curatare Profunda (nu este valabil la acest model) a fost conceput pentru o curatare exceptionala, oferind un timp de 45 de secunde fiecarui cadran al gurii, ajungand astfel la un total de 3 minute pentru un periaj, sporind rezultatele unui periaj standard de 2 minute.
  • Curatarea Limbii (nu este valabil la acest model) este un mod special de periere pentru limba.

Intrebare:Cat timp pot utiliza periuta electrica Oral-B PRO 750 cu o incarcare?
Raspuns: O periuta electrica Oral-B PRO 750 incarcata complet se poate folosi pana la 7 zile, intr-un regim de utilizare normala (de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Pentru a te asigura ca bateria este la capacitate maxima, epuizeaza bateria in totalitate inainte de o reincarca. Pentru cele mai bune rezultate, repeta acest lucru cel putin o data la sase luni.

Fondata in 1950 in California, Oral-B ofera produse de ingrijire orala exceptionale pentru consumatori, medici dentisti si retaileri din toata lumea. Compania Braun GmbH din Germania si-a perfectionat abilitatile de a produce electrocasnice mici de top de acum mai bine de 80 de ani, iar ulterior a facut echipa cu Oral-B pentru a crea periute electrice reincarcabile.

Lasă un răspuns