Casuta de vara in stil englezesc Vantage 350, 3.5 m lungime-3 m latime

ianuarie 22, 2021

Descriere:

Lungime externa: 3.5m
Adancime externa: 3m
Inaltime maxima: 2.45m
Inaltime interioara streasina: 1.97m
Inaltimea usii: 1.70m
Inaltimea si latimea usii: 1.70m x 1.05m
Dimensiunile ferestrelor: 0.50m x 1.48m
Grosimea peretelui: 16mm
Lungime interna: 3.30m
Adancime interna: 2.70m
Acoperis: placa MFP 10mm
Podea: placa MFP 10mm


Nota: Aceasta casuta de vara ajunge la tine netratata. Tratamentul pentru lemn poate fi achizitionat separat si se poate alege in functie de culoarea dorita (tratament colorant pentru lemn, disponibil in cutii metalice).


Material perete: Molid
Ferestre: 2 ferestre cu cercevele si deschidere in stil frantuzesc
Material geam: geamn securizat de 4mm
Optiuni pentru invelirea acoperisului: Niciuna, Pasla sau Sindrila
Capriori podea: Tratat la presiune
Stil usa: Dubla, cu geamuri
Sistemul de inchidere a usii: Incuietoare cilindrica

Timp aproximativ de asamblare DIY: 1 – 2 Zile*
*Timp estimat de asamblare pentru 2 persoane. Durata asamblarii poate sa varieze in functie de sezon, conditii meteorologice, tipul fundatiei, abilitatile persoanelor care asambleaza etc.
Nota: Toate elementele de fixare necesare asamblarii sunt incluse in colet
Nota: Lemnul este rindeluit si pre-taiat (cu exceptia plintelor) pentru asamblare rapida si usoara.

Ca baza va recomandam o placa uniforma si plata de beton care sa fie cu cel putin 100 mm mai lata decat constructia.
De exemplu, o cladire de 4 x 3m, ar trebui sa aiba o baza de 4.2 x 3.2 m.

RAME GRELE

Stalpii de colt cu o grosime de 60 mm sau 86 mm, impreuna cu cadrul de 45 mm grosime, transforma aceste casute de vara in adevarate locuinte solide. Placarea de 16 mm grosime confera un plus de rezistenta si un aspect placut.

STICLA SECURIZATA DE 4 MM

Pentru o siguranta sporita, la usi si fereste se foloseste sticla securizata de 4 mm. Este mult mai buna decat sticla de 3mm care se foloseste pentru sere, datorita faptului ca este mult mai greu de spart si, chiar daca se intampla acest lucru, se sparge in multe bucati mici decat in fragmente mari. De asemenea, sticla securizata de 4 mm este mult mai greu de zgariat decat variantele din plastic, stiren, acrilic si perspex, astfel incat veti putea beneficia de o priveliste mai clara pentru o perioada mai lunga de timp.

INCUIETOARE PUTERNICA CILINDRICA

O incuietoare cilindrica rezistenta va tine casuta de vara in siguranta. Va pastra bunurile dumneavoastra la distanta de vizitatorii nedoriti si ii va opri pe copii din a se juca in spatiul dumneavoastra de relaxare.

FARA LIPIRE

Se foloseste numai scandura intreaga din lemn pentru toate constructiile – nu se imbina si se lipesc bucati mai mici. Nu numai ca scandurile intregi au mai multa forta, dar si arata mai bine.

BARE GEORGIENE

Geamurile si usile pot fi dotate cu bare Georgiene asezate ferm pe sticla. Odata adaugate pe geamuri si usi, acestea dau un plus de eleganta si un aer traditional casutei de vara. Barele Georgiene pot fi scoase cu usurinta pentru mentenanta sau daca pur si simplu preferati geamurile si usile fara aceste accesorii.

EVITATI RESTRICTIILE DE CONSTRUCTIE

Aceasta cladire este sub 2.5m inaltime.
De ce este atat de important acest lucru? Conform drepturilor de dezvoltare, cladirile sub 2.5m inaltime pot sa fie plasate cat de aproape se doreste de orice granita (exemplu: linia gardului) fara restrictii de constructie. Cladirile care au peste 2.5m inaltime insa, trebuie sa fie plasate la o distanta de peste 2m de orice granita (exemplu: linia gardului), iar acest lucru poate sa lase un spatiu destul de mare, nefolosit.

10 ANI GARANTIE PENTRU LEMN!

Capriorii casutei sunt tratati la presiune astfel incat sa ajute la protejarea cladirii de la baza pana la varf. Oferim 10 ani garantie impotriva mucegaiului si infestarii cu insecte pentru toate materialele lemnoase tratate la presiune.

TOATE ELEMENTELE DE FIXARE NECESARE ASAMBLARII SUNT INCLUSE IN PACHET

Includem in pachet toate cuiele, suruburile si toate elementele de fixare necesare asamblarii casutei de vara, asa ca nu este necesar sa va stresati in legatura cu ce tip de suruburi este potrivit, care este lungimea ideala a cuielor etc.

EVITATI INDOIREA ACOPERISULUI

Acoperisul casutei de vara este construit cu ajutorul unor grinzi solide de 70mm x 35mm, ranforsate cu suporturi aditionale pe toate panourile.
Mai mult, aplica metalica ii confera acoperisului o structura atat de solida incat nu va mai trebui sa va faceti griji in legatura cu lasarea sau indoirea acoperisului.

SISTEM DE PANOURI, USOR DE ASAMBLAT

Peretii de 16mm sunt livrati sub forma de panouri, astfel fiecare piesa este taiata fix pe dimensiune.
Panourile sunt usor de instalat intre stalpii solizi de 60mm sau 86mm, transformand asamblarea casutei intr-o sarcina rapida si simpla. E ca si cum ati face un puzzle imens.

CAPRIORI TRATATI LA PRESIUNE

Prin tratarea la presiune a capriorilor din care este compusa podeaua, protejam partea inferioara a cladirii de mucegai si infestarea cu insecte.
Acest tip de tratament forteaza solutia sa intre adanc in lemn cu ajutorul unui rezervor mare de tratament la presiune.
Datorita acestui proces costisitor insa eficient, putem sa le oferim clientilor nostri 10 ani garantie pentru lemnul din care sunt compusi capriori din podea, impotriva mucegaiului si infestarii cu insecte, fara sa fie nevoie sa se repete vreun alt tratament in toata aceasta perioada.

MOLID CRESCUT INCET

Molidul crescut incet este folosit pentru confectionarea peretilor casutei.
Se foloseste din cauza ca molidul produce mai putina seva decat pinul si bradul, reducand astfel petele si daunele pe care le-ar putea suferi piesele de mobilier plasate in interiorul casutei de vara.

Lasă un răspuns